4/22/2021 3:41 PM

Sfääri hakee neljättä jäsentä tiimiin!

Rakennushankkeiden analyytikko

Haemme nyt joukkoomme

Analyytikkoa

kartoittamaan uusia hankeaihioita ja

analysoimaan niiden potentiaalia asuntorakentamiseen.

Keskeinen liiketoiminta-alueemme on eri vaiheissa olevien kiinteistöjen kehittäminen asuntorakentamista varten. Haluamme löytää pääkaupunkiseudulta alkuvaiheen potentiaalisia hankeaihioita, joissa pääsemme tuomaan oman kunnianhimoisen kulmamme kaupunkien kehittämiseen.

Rakennushankkeiden analyytikkona olet mukana toteuttamassa Sfäärin tavoitetta luoda osallistavaa ja ilmastokestävää kaupunkia sekä parempia ja laadukkaampia asuntoja ihmisille.

Työyhteisössämme arvostetaan osaajia, jotka ovat aina valmiita auttamaan toisiaan, ovat ratkaisukeskeisiä ja omaavat hyvät vuorovaikutustaidot.

Menestyt tehtävässä, kun

  • sinulla on ennakkoluuloton asenne tiedonhakuun ja ihmisten kohtaamiseen
  • sinulla on monipuolinen tekninen osaaminen yhdistettynä taloudelliseen ymmärrykseen
  • sinulla on käsitys kiinteistöliiketoiminnasta
  • et sorru osaoptimointiin vaan katsot laajempaa kuvaa
  • sinulla on soveltuva alempi korkeakoulututkinto ja kertynyttä työkokemusta joko konsultointipuolelta tai toimialoiltamme
  • erityisosaaminen kiinteistötoimialasta katsotaan eduksi
  • työskentelet sujuvasti englannin kielellä

 Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön kasvavassa yrityksessä Helsingissä. Työ sisältää liikkumista pääkaupunkiseudulla.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.4.2021 mennessä osoitteeseen aleksi.keijonen@sfaari.fi (tehtävä voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa).

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Aleksi Keijonen,

Johtaja, kumppanuuskehitys

0503509960

13/12/2020 7:38 PM

Viisi askelta yritysaktivistiksi

Maailma tarvitsee yritysaktivisteja. Kirjoitimme artikkelin yritysaktivismista yhdessä Demos Helsingin Juha Leppäsen kanssa osana World Economic Forumin Pioneers of Change Summitia.

16/12/2020 1:56 PM

Päämääränä uusi sfääri

Lue Sfäärin perustajan ja toimitusjohtajan Antti Kerppolan kirjoitus yhtiön perustamisen taustasta ja tulevaisuuden suunnitelmista.