9/27/2021 1:45 PM

Sfääri hakee ydintiimiinsä neljättä jäsentä!

Kehityspäällikkö

Kehityspäällikkö

Sfääri rakentaa osallistavaa ja ilmastokestävää kaupunkia. Sfääri ottaa kokonaisvastuun monimutkaisten hankkeiden suunnittelusta ja kehittämisestä. Jotta se olisi mahdollista, Sfääri tuo yhteen kestävän rakentamisen kovimmat tekijät, kokeneimmat projektinvetäjät ja kaupunkikehityksen innovatiivisimmat visionäärit.

 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

Kehityspäällikköä

kartoittamaan uusia hankeaihioita ja edistämään jo käynnissä olevaa hankevirtaa.  

Keskeinen liiketoiminta-alueemme on eri vaiheissa olevien hankkeiden kehittäminen asuntorakentamista varten. Haluamme löytää pääkaupunkiseudulta alkuvaiheen potentiaalisia hankeaihioita, joissa pääsemme tuomaan oman kunnianhimoisen kulmamme kaupunkien kehittämiseen.

Kehityspäällikkönä olet mukana toteuttamassa Sfäärin tavoitetta luoda osallistavaa ja ilmastokestävää kaupunkia sekä parempia ja laadukkaampia asuntoja kaupunkilaisille.

Työskentelemme isojen asiakkaiden kanssa erittäin osaavan ja kasvavan ydintiimimme kanssa. Pääset tekemään mielenkiintoisia asioita laaja-alaisesti, ja roolisi onnistumisessamme on merkittävä. Työyhteisössämme arvostetaan osaajia, jotka ovat aina valmiita auttamaan toisiaan, ovat ratkaisukeskeisiä ja omaavat hyvät vuorovaikutustaidot.

Menestyt tehtävässä, kun

  • sinulla on ennakkoluuloton asenne tiedonhakuun ja ihmisten kohtaamiseen
  • sinulla on monipuolinen tekninen osaaminen yhdistettynä taloudelliseen ymmärrykseen
  • sinulla on kokemusta kiinteistö- ja rakennustoimialasta
  • hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja pidät työskennellessäsi laajan kuvan mielessäsi
  • sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • työskentelet sujuvasti englanniksi

 

Tarjoamme sinulle jyrkkää oppimiskäyrää projektienjohtamisen kautta hyvässä tiimissä sekä mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön kasvavassa yrityksessä Helsingissä. Työ sisältää liikkumista pääkaupunkiseudulla. Kyvykäs henkilö voi suoriutua tehtävästä melko piankin valmistumisen jälkeen.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 10.10.2021 mennessä osoitteeseen antti.kerppola@sfaari.fi (tehtävä voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa).

Lisätietoja tehtävästä antaa Sfääri Group Oy:n Antti Kerppola, 0453532187

24/3/2022 7:34 AM

Uusi talousjohtaja nimetty

Lauri Turtiainen on nimetty talousjohtajaksi Sfääriin

22/12/2021 2:01 PM

Sfääri toivottaa hyvää joulua ja mahtavaa uutta vuotta!

Sfääri toivottaa rauhallista joulua ja mahtavaa uutta vuotta!