1/27/2022 11:47 AM

Sfäärin joulutervehdys!

Sfääri toivottaa rauhallista joulua ja mahtavaa uutta vuotta!

Hyvä Sfäärin ystävä,

Reilun vuoden ikäinen yrityksemme on tänä vuonna kasvanut ja kehittynyt. Olemme edistäneet kestävää kaupunkikehitystä Herttoniemen metroasemakorttelin sekä kestävän puurakentamisen konseptimme puitteissa –näistä molemmista toivottavasti pääsemme kertomaan enemmän alkuvuodesta!

Tämän lisäksi olemme vieneet kumppanuuskehitysmalliamme eteenpäin ja perustaneet sen puitteissa tapahtuvalle yhteistyölle Sfäärille tytäryhtiön AJK Kodit Oy:n, jolle olemme saaneet myös LKV-oikeudet. Tämä tarjoaa mahdollisuuden toimia yhteiskehittämisessä projektin alkuvaiheista aina sen loppuun saakka tukien mahdollisesti myös hankemyyntiä.

Toimimme maailmassa, jota riepottelee koronan lisäksi ilmastokriisi. Uskomme, että selkeillä tavoitteilla ja reilulla yhteistyöllä eri sidosryhmien kesken, rakennusala voi toimia tulevaisuudessa vahvemmin kestävyyshaasteiden ratkaisijana. Siitä on jatkuvasti enemmän positiivisia merkkejä – työ toki on vasta alussa.

Odotammekin innolla alkavaa vuotta ja sen tuomia käänteitä.Toivottavasti pääsemme silloin tekemään töitä juuri sinun kanssasi kestävämmän kaupungin eteen.

Tässä välissä toivotamme sinulle ja läheisillesi oikein rauhallista Joulun aikaa ja Onnea alkavalle vuodelle!

 

Terveisin

Antti, Aleksi ja Jussi

24/3/2022 7:34 AM

Uusi talousjohtaja nimetty

Lauri Turtiainen on nimetty talousjohtajaksi Sfääriin

23/9/2021 9:57 AM

Sfääri hakee ydintiimiinsä kehityspäällikköä!

Kehityspäällikkö