3/24/2022 8:55 AM

Uusi talousjohtaja nimetty

Lauri Turtiainen on nimetty talousjohtajaksi Sfääriin

Lauri Turtiainen on nimitetty talousjohtajaksi Sfääriin  

 

Kestävän kaupunkikehityksen uusi toimija Sfääri vahvistaa rivejään ja nimittää diplomi-insinööri Lauri Turtiaisen, 33, yhtiön talousjohtajaksi. Turtiainen on työskennellyt aiemmin lähes kymmenen vuotta investointipankkiirina Danske Bankissa ja Nordeassa. 

 

Talousjohtajana Turtiainen tuo Sfääriin osaamista erityisesti rahoitusratkaisuihin, sijoittajasuhteiden hallintaan sekä strategiatyöhön.Sfäärin toimitusjohtaja Antti Kerppola uskoo, että Turtiaisen avulla Sfäärin edellytykset toteuttaa strategisia hankkeitaan, ja siten myötävaikuttaa rakennusalan siirtymää kohti hiilineutraaliutta, paranevat merkittävästi. 

 

”Sfäärin ytimenä on toimia kokonaisvaltaisena luovana kaupunkikehittäjänä, joka tarttuu aikamme suuriin haasteisiin, kuten ilmastonmuutokseen ja eriarvoistumiseen. Sitä tekemään tarvitsemme kovimmat tekijät. Lauri on kokoonpanoomme loistava lisä. Hänen kokemuksensa pankkimaailmasta ja erilaisista rahoitusjärjestelyistä vahvistaa kyvykkyyksiämme toimia isoissakin hankkeissa, joissa rahoitus on laadukkaiden rakentamisen konseptiemme ohella keskeisessä asemassa. Mielestäni Laurin kaltaisen huippuosaajan nimitys kertoo myös siitä, miten kiinnostava muutos alalla on edessä ja miten eri tavalla Sfääri haluaa toimia”, Kerppola sanoo. 

 

”Ilmastonmuutos pakottaa meidät uudistamaan kaupunkeja kestävällä tavalla.Myös rakennusalan itsensä pitää uudistua. Olen iloinen, että voin osana Sfääriä olla tekemässä sitä muutosta. Sfäärin tavoitteet ovat kunnianhimoisia. Uskonkin, että riippumattomuudesta ja halusta ottaa riskejä syntyy hankkeita, jotka kirittävät koko alaa”, Turtiainen sanoo. 

 

Sfääri on uusi kaupunkikehittäjä, joka ravistelee kiinteistö- ja rakennusalan perinteisiä toimintamalleja sekä tuo uudenlaisia vähähiilisen rakentamisen konsepteja Suomen nopeimmin kasvavilla alueilla. Sfäärin liiketoiminnan keskiössä ovat esimerkiksi hankkeet, jotka tiivistävät kaupunkia liikenteen solmukohdissa. Esimerkiksi Helsingissä Sfääri on valittu uudistamaan Herttoniemen metroasemakorttelia yhdessä Destian kanssa.

 

www.sfaari.fi

 

Yhteystiedot:

 

Antti Kerppola,

toimitusjohtaja,

+358 45 3532187,

antti.kerppola@sfaari.fi

 

Lauri Turtiainen,

talousjohtaja,

+358 50 3846305,

lauri.turtiainen@sfaari.fi

22/12/2021 2:01 PM

Sfääri toivottaa hyvää joulua ja mahtavaa uutta vuotta!

Sfääri toivottaa rauhallista joulua ja mahtavaa uutta vuotta!

23/9/2021 9:57 AM

Sfääri hakee ydintiimiinsä kehityspäällikköä!

Kehityspäällikkö